Kentekenplaat bestellen:

Search

Kentekenplaat kopen

Kentekenplaat kopen

In Nederland komt u verschillende soorten kentekens tegen op de weg. Zo is er natuurlijk de bekende gele, maar zien we ook witte, groene, blauwe , naam en tekstplaten.

Witte kentekenplaat kopen

Een witte kentekenplaat is een bijzondere verschijning in Nederland, u kunt hem voor verschillende doeleinden inzetten. Een witte kentekenplaat is nodig voor:

  • Aanhangsel motor- of bromfietsen.
  • Voorwerpen die het zicht op de reguliere kentekenplaat ontnemen, zoals bijvoorbeeld een fietsendrager.
  • Aanhangers of caravans met een massa minder dan 750 kilo.

Afhankelijk van het voertuig zijn er verschillende formaten kentekenplaat. Bekijk ze hier en bestel ze in onze webshop!

Naam- / tekstplaten

Uw eigen naam of tekst op een nummerbord gedrukt! De naam kentekenplaten zijn populair! De platen, met het formaat van een kenteken, ideaal om weg te geven als cadeau. Ook is het leuk om deze gewoon zelf in uw huis op te hangen of als straatnaambord. Bij Dregema koopt u topkwaliteit platen met uw eigen kreet of tekst. U kunt gepersonaliseerde platen laten ontwikkelen en wij verzekeren u van een goede kwaliteit plaat.

Kentekenplaat online bestellen

Kentekenplaat laten drukken? Bij Dregema kunt u terecht voor een kentekenplaat op maat, witte kentekens maar ook gele kentekens. Alle kentekens worden geproduceerd conform RDW gekeurde kentekens. Bekijk ons assortiment kentekenplaten en plaats een bestelling in de webshop. Uw kentekenplaat zal snel geleverd worden of is indien gewenst af te halen in onze winkel in Emmen!

Fietsendrager

Gaat u er graag op uit met de auto én de fiets? Dan is een fietsendrager onmisbaar! Er zijn verschillende soorten fietsendragers; op de trekhaak,

Lees verder »

Accu kopen

Accu kopen Ga zonder zorgen de weg op, met een goede accu! Het vinden van de juiste accu voor uw auto is niet altijd makkelijk

Lees verder »

Vakantiesluiting

Van 7 t/m 19 augustus zijn onze winkel en werkplaats gesloten ivm vakantie.

Vanaf dinsdag 22 augustus staan we weer voor je klaar.

Fijne zomer (vakantie)!