Kentekenplaat bestellen:

Search

Hertz

Wat betekent de afkorting Hz?

De afkorting van Hertz is de Hz. Het is de Sl- eenheid van een frequentie. Het wordt gebruikt bij periodieke verschijnselen. Zo komt 1 Hz overeen met een periode van 1 seconde.

Als iemand regelmatig per seconde tegen een deur aanklopt, dan heeft dat kloppen een frequentie van 1 Hz. Wanneer er vervolgens harder geklopt wordt, dus 2x per seconde, dan is de frequentie 2 Hz.

Zie ook: ✓ wat is een tweeter ✓ wat is een (sub)woofer ✓ wat betekent dsp ✓ wat is een equalizer

Vertaling naar uw autoradio

Hertz staat dus voor de eenheid die het aantal trillingen van een toon per seconde weergeeft. Hoe hoger het aantal hertz, hoe hoger de toon! In de juiste afstelling is dit van invloed op het audiosysteem wat u koopt. Wij kunnen u hier uitgebreid over instrueren.

Audio Upgrade of dempen van deuren

U kunt bij ons terecht voor een Audio Upgrade of het dempen van deuren. Wat wij doen is het geluid in uw auto optimaliseren zodat u echt kunt genieten van het geluid in de auto.

Zie ook:

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Kom gerust langs onze winkel of neem direct contact met ons op.

Fietsendrager

Gaat u er graag op uit met de auto én de fiets? Dan is een fietsendrager onmisbaar! Er zijn verschillende soorten fietsendragers; op de trekhaak,

Lees verder »

Accu kopen

Accu kopen Ga zonder zorgen de weg op, met een goede accu! Het vinden van de juiste accu voor uw auto is niet altijd makkelijk

Lees verder »

Vakantiesluiting

Van 7 t/m 19 augustus zijn onze winkel en werkplaats gesloten ivm vakantie.

Vanaf dinsdag 22 augustus staan we weer voor je klaar.

Fijne zomer (vakantie)!