Over ons

Meer weten over ons aanbod?

Specialismen

Over ons

Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoasseccoires en styling welke zich onderscheidt doordat wij beschikken over diverse specialisten die de inbouw en montage kunnen verzorgen van al deze producten met behoud van garantie. Al meer dan 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in Car audio, Multi -Media, Navigatie, banden, velgen en accessoires. Naast de verkoop hebben wij een goed uitgeruste werkplaats waar wij alle merken repareren en onderhouden volgens fabrieksspecificaties.

Grootste assortiment auto accessoires van Drenthe

Bij ons vind je alle accessoires voor alle merken, wij hebben maar liefst 70 verschillende velgen op voorraad en hebben een zeer groot assortiment car audio en navigatie, de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het upgraden van de fabrieksinstallatie. Naast Mequiars super dealer zijn wij ook gecertificeerd Thule partner, Inbouwpartner van Peheja dubbele bedieningen.

Auto onderhoud en reparatie voor alle merken

Al 50 jaar onderhouden en repareren wij alle merken auto’s, wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats. Je kunt bij ons terecht voor velgen, bandenAPK, kleine en grote beurt en wij bemiddelen bij schade. Wij repareren en onderhouden volgens fabrieksspecificaties met behoud van garantie. Als Bovag lid geven wij je tevens Bovag garantie!

Eigen kleurmakerij.

Wij hebben diverse specialisten in huis om je op alle vlakken van autogebied te kunnen bedienen zoals multimedia koppelingen, speaker upgrades, schadeherstel, storingen en nog veel meer. Tevens kun je in onze kleurmakerij terecht  voor het laten maken van een spuitbus of blik basis / 2K lak op (auto) kleur .

Gunstige prijzen

Naast onze autoshop beschikken wij over een ruime moderne werkplaats met APK keurstation en Uitlijnbank waar wij alle merken als Bovag lid volgens fabrieksspecificaties onderhouden en repareren.
DHL + DPD Servicepunt

Nijbracht 110 - Emmen

14 Dagen bedenktijd en retour

Op alle online aankopen

Gratis verzending NL + BE + DE

Voor orders vanaf € 75,-

100% Veilig betalen

iDeal / MasterCard / Visa / KBC / CBC

De waardering van dregema.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 480 reviews.