Kentekenplaat bestellen:

Reinigingsadditief Automaatspoeling

Dregema gebruikt voor de automaatspoeling van automatische versnellingsbakken het reinigingsadditief PowerFlush for AT. Dit is een professioneel reinigingsmiddel voor het veilig en effectief reinigen van automatische transmissies. Het verwijdert doeltreffend opeengehoopt vuil en andere afzettingen in koppelomvormer, leidingen, warmtewisselaar en andere componenten van de automatische transmissie.

Gelijk aan de versnellingsbakolie

De reiniger die wij gebruiken voor het spoelen van de automaat is qua substantie gelijk aan het additief wat in de versnellingsbakolie zit (echter in puurdere vorm).

Het is dus niet erg wanneer er na het spoelen een beetje residu in de automaatbak achterblijft. Soms merken wij dat klanten twijfelen omdat ze bang zijn voor eventuele schade. Dit is echter niet nodig!

Afspraak maken voor automaatspoeling

Afspraak maken

Automaatspoeling door Dregema

Dregema verzorgt de automaatspoeling van jouw automatische versnellingsbak. Dit is met name interessant wanneer je één van deze problemen herkent.

Voordelen automaatspoeling

  • Je voorkomt hoge reparatiekosten
  • De levensduur van je versnellingsbak wordt verlengd
  • Je krijgt geen problemen met de auto
  • De Kroon-Oil Powerflush method is gebruiksvriendelijk en veilig

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Kom gerust langs onze winkel of neem direct contact met ons op.

Fietsendrager

Gaat u er graag op uit met de auto én de fiets? Dan is een fietsendrager onmisbaar! Er zijn verschillende soorten fietsendragers; op de trekhaak,

Lees verder »

Accu kopen

Accu kopen Ga zonder zorgen de weg op, met een goede accu! Het vinden van de juiste accu voor uw auto is niet altijd makkelijk

Lees verder »

Vakantiesluiting

Van 7 t/m 19 augustus zijn onze winkel en werkplaats gesloten ivm vakantie.

Vanaf dinsdag 22 augustus staan we weer voor je klaar.

Fijne zomer (vakantie)!