Kentekenplaat bestellen:

Geluid verbeteren?

Wat levert de subwoofer op?

Een subwoofer levert lage tonen en een goede bass op. Door de composet te filteren op 80 Hz belasten we deze minder. Bij alles wat u afspeelt onder de 80 Hz wordt de subwoofer minder belast. Een subwoofer kan lagere tonen spelen dan een normale speaker.

Wat leveren andere speakers op?

Andere speakers/boxen geven meer rendement. Ze zorgen voor minder vervorming wat resulteert in een helderder geluid. Daarnaast verbreed het klankbeeld, hoor je beter de details en en hoor je de verschillen tussen zang en in woorden beter .

Invloed van autoradio is er met name als je speakers rechtstreeks op de autoradio hebt aangesloten. In dit geval adviseren we ook geen te zware speakers. Alle A merken, zoals Alpine, hebben goeie tuners en een zogenaamde mosfet 4×50 Watt eindtrap. Via een versterker gebruiken we de laag vermogen uitgang van de radio (indien deze erop zit). Geluidsinstellingen zijn ook van invloed op de autoradio. Deze zetten wij altijd eerst neutraal om vervolgens de DSP en versterker af te stellen.

Zo werken wij:

  • Een goed gesprek

De koffie staat klaar, in een goed gesprek achterhalen wij wat u precies zoekt en wat wij kunnen bieden.

  • Luister en ervaar

Wij laten u ervaren wat de verschillen zijn tussen diverse audio systemen in onze showkast.

  • Akkoord?

Bent u akkoord, dan realiseren wij de inbouw van uw Audio Upgrade binnen zeer korte tijd.

 

Wat is een equalizer?

Een equalizer kun je het beste vergelijken met een volumeknop. Toch zit er wel een verschil tussen de equalizer en de volumeknop. Bij een equalizer kun je

Lees verder »