Kentekenplaat bestellen:

Meer bass in de auto

Hoe krijg ik meer bass?

Voor veel mensen is het belangrijk om een betere bass te krijgen wanneer ze luisteren naar de radio. Logisch, een diepere bass zorgt per definitie voor meer luisterplezier.Meer bass krijgt u door:

  • Het plaatsen van een goede composet of basskist
  • Subwoofer

Composet of baskist

Het plaatsen van een composet, ofwel een autoluidspreker, verhoogt het bass geluid in uw auto. Een autoluidspreker bestaat uit een een losse tweeter, een woofer en vaak een filter.

Subwoofer

Subwoofers en woofers zijn hele krachtige luidsprekers die goed zijn in het afspelen van hele lage frequenties. Deze frequenties heten het bassgeluid.Ze spelen geluid af wat voor uw normale speakers niet haalbaar is.Een woofer heeft een bereik tussen de 40 tot 2500 Hz. Een subwoofer bereikt een nog lagere frequentie, vandaar dat ze ook wel ”subs” worden genoemd, en hebben een bereik tussen de 20 en 200 Hz.

Wat levert de versterker op?

De versterker zorgt voor minder vervorming bij een hoger geluidsvolume.

Fietsendrager

Gaat u er graag op uit met de auto én de fiets? Dan is een fietsendrager onmisbaar! Er zijn verschillende soorten fietsendragers; op de trekhaak,

Lees verder »

Accu kopen

Accu kopen Ga zonder zorgen de weg op, met een goede accu! Het vinden van de juiste accu voor uw auto is niet altijd makkelijk

Lees verder »

Vakantiesluiting

Van 7 t/m 19 augustus zijn onze winkel en werkplaats gesloten ivm vakantie.

Vanaf dinsdag 22 augustus staan we weer voor je klaar.

Fijne zomer (vakantie)!