Kentekenplaat bestellen:

Onderhoud automaatbak

Onderhoud van de automaatbak?

De automaatbak van een auto heeft simpelweg onderhoud nodig. In de automatische versnellingsbak zitten onderdelen die draaien. Deze onderdelen blijven soepel lopen door de olie in de versnellingsbak. Deze olie wordt in de loop van de tijd kwalitatief minder door vervuiling, slijtage, vocht of veroudering.

Simpel gezegd betekent dit dat de olie dikker wordt en hierdoor smeert de olie minder goed. Dit kun je wel voorkomen met preventief onderhoud.

Automaatbak spoelen of flushen

Bij Dregema laat je de automaatbak flushen of spoelen. Wij doen dit met speciale apparatuur (de officiele naam: Kroon-Oil Powerflush). Deze machine wordt aangesloten op het oliecircuit van de auto.

Vervolgens wordt de auto aangezet en bij een draaiende motor wordt de olie rondgepompt. Door het rondpompen wordt het complete circuit gereinigd. Daarnaast wordt er nieuwe, versie olie toegevoegd. Wanneer het programma afgerond is loopt je automaatbak weer soepel.

 Automaat spoelen – De voordelen op een rij:

  • Je voorkomt hoge reparatiekosten
  • De levensduur van je versnellingsbak wordt verlengd
  • Je krijgt geen problemen met de auto
  • De Kroon-Oil Powerflush method is gebruiksvriendelijk en veilig

Fietsendrager

Gaat u er graag op uit met de auto én de fiets? Dan is een fietsendrager onmisbaar! Er zijn verschillende soorten fietsendragers; op de trekhaak,

Lees verder »

Accu kopen

Accu kopen Ga zonder zorgen de weg op, met een goede accu! Het vinden van de juiste accu voor uw auto is niet altijd makkelijk

Lees verder »

Vakantiesluiting

Van 7 t/m 19 augustus zijn onze winkel en werkplaats gesloten ivm vakantie.

Vanaf dinsdag 22 augustus staan we weer voor je klaar.

Fijne zomer (vakantie)!