Multi media

Multimedia

Meer weten over multimedia?

Specialismen

Multimedia

Voor multimedia in uw auto kunt u terecht bij Dregema! Met een multimediasysteem kunnen de kinderen op de achterbank een dvd kijken, Terwijl u zelf lekker muziek kunt luisteren en uw smartphone kunt bedienen via het dashboard van uw auto. Een multimedia systeem zorgt voor een ontspannen sfeer bij u in de auto!

Apple carplay & Android auto

In vele auto’s kunt u de telefoon gemakkelijk aansluiten op het infotainmentsysteem. Zowel Apple als Android zijn eenvoudig te koppelen aan de auto en bieden vervolgens de mogelijkheid om vanaf het scherm apps te bedienen. Bij iPhone heet dit systeem Apple Carplay en de bezitters van een Android-telefoon gebruiken hiervoor Android Auto. Wij werken veel met producten van Alpine electronics, Navinc en Magma automotive. Hiervan zijn wij ook erkend dealer en inbouwpartner.

Rear Seat entertainment

Met onze rear entertainment systemen hoeven lange autoritten niet saai te zijn! Netflix, Ziggo GO, Disney+, Videoland of gewoon even internetten, het kan allemaal. Op het gebied van rear seat entertainment monteren wij talloze pasklare en maatwerk systemen. Denk hierbij aan monitoren met onderstaande mogelijkheden, tabletsteunen voor uw Apple of Android tablet of een systeem waar nog steeds DVD’s in af te spelen zijn!

Achteruitrijd camera’s

Regelmatig monteren wij achteruitrijd camera’s op campers , (bedrijf) bussen maar ook op personenauto’s. Zowel 3e remlicht camera’s ( het derde remlicht wordt hierdoor vervangen door een remlicht met camera. ) als kentekencamera’s, kofferbakgreep of universeel te plaatsen camera’s worden hiervoor toegepast. Wij gebruiken hiervoor de bekende merken van Navinc en Magma automotive. Deze producten hebben een strenge kwaliteitscontrole ondergaan en zijn voorzien van de beste beeldsensoren.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom

Dan bespreken we uw wensen en mogelijkheden! 

DHL + DPD Servicepunt

Nijbracht 110 - Emmen

14 Dagen bedenktijd en retour

Op alle online aankopen

Gratis verzending NL + BE + DE

Voor orders vanaf € 75,-

100% Veilig betalen

iDeal / MasterCard / Visa / KBC / CBC