Trekhaken

Brink trekhaken

Voor de officiële montage van Brink Trekhaken kunt u terecht bij Dregema. Wij zijn gecertificeerd partner van Brink Trekhaken. Dit houd in dat u 5 jaar garantie op zowel de trekhaak als op elektronica krijgt in plaats van de standaard 2 jaar.

Waarom Brink trekhaken?

Brink trekhaken zijn uitvoerig geteste trekhaken die passen op praktische elke auto. De betrouwbaarheid van Brink blijkt alleen al uit het meer dan 100-jarige bestaan van deze organisatie.

Verschil in kwaliteit trekhaken

Wanneer u een trekhaak aanschaft gaat u er vanuit dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig wordt vervoerd. Door de recente en complexere voertuigelektronica van de laatste jaren is het inbouwen van de trekhaak een behoorlijke ingewikkeld verhaal geworden.

Verschil in online prijzen

De prijzen van de trekhaken op onze site zijn inclusief BTW, Montage & activatiekosten. Geen verassingen achteraf! Tevens werken wij met professioneel gereedschap waarmee wij de trekhaak met het juiste aanhaalmoment kunnen monteren. Ons geschoold personeel weet hoe uw auto in elkaar steekt, en weten hoe de onderdelen onbeschadigd gedemonteerd en gemonteerd dienen te worden. Het enige waar u rekening mee dient te houden is eventueel een extra kentekenplaat, verloopadapter of contante stroomdraad ter bate van een Caravan voor het aansluiten van de koelkast en/of het opladen van de huishoudaccu. In dat geval is een uitbreidingsset nodig, deze kosten worden separaat berekend.

Kosten montage trekhaak

Waarom een Brink Trekhaak ?

Daarom is het steeds belangrijker geworden dat u kwaliteitsonderdelen gebruikt voor uw auto. De Brink trekhaken voldoen aan al deze eisen.

Keuze gemaakt of advies?

Wilt u eerst vrijblijvend advies van onze vakmensen? Kom gerust bij ons lang dan kunnen wij u rustig de voor- en nadelen laten van zien de soorten trekhaken.

Hebt u uw keuze al gemaakt dan maakt u een afspraak voor de trekhaakmontage.

Aanmelden trekhaken

Handig om te weten. De kabelsets van Brink die geïnstalleerd worden in de auto’s uit dienen veelal in het auto management systeem via de OBD ( On Board Diagnostics ) worden aangemeld / geprogrammeerd. Doordat Dregema Emmen geregistreerd partner is regelen wij dit voor u.

Thule Excellent Dealer

Dregema is uw Thule partner voor noord Nederland Een Thule Partner onderscheidt zich in uitstraling en kwaliteit en is gespecialiseerd in transport voor op- en

Lees verder »

Direct een afspraak plannen?

Dregema Emmen is erkend Brink trekhaak montagestation