Trekhaken

Meer weten over trekhaken?

Specialismen

Brink trekhaken

Voor de officiële montage van Brink Trekhaken kunt u terecht bij Dregema. Wij zijn gecertificeerd partner van Brink Trekhaken.

Waarom Brink trekhaken?

Brink trekhaken zijn uitvoerig geteste trekhaken die passen op praktische elke auto. De betrouwbaarheid van Brink blijkt alleen al uit het meer dan 100-jarige bestaan van deze organisatie.

Verschil in kwaliteit trekhaken

Wanneer u een trekhaak aanschaft gaat u er vanuit dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig wordt vervoerd. Door de recente en complexere voertuigelektronica van de laatste jaren is het inbouwen van de trekhaak een behoorlijke ingewikkeld verhaal geworden.

Verschil in online prijzen

De prijzen van de trekhaken op onze site zijn inclusief BTW. Geen verassingen achteraf! Tevens werken wij met professioneel gereedschap waarmee wij de trekhaak met het juiste aanhaalmoment kunnen monteren. Ons geschoold personeel weet hoe uw auto in elkaar steekt, en weten hoe de onderdelen onbeschadigd gedemonteerd en gemonteerd dienen te worden. Het enige waar u rekening mee dient te houden is eventueel een extra kentekenplaat, verloopadapter of contante stroomdraad ter bate van Caravan voor het aansluiten van de koelkast en/of het opladen van de accu. In dat geval is een uitbreidings-set nodig, deze kosten worden separaat berekend. Dit geldt ook voor het inleren van een kabelset dat in sommige gevallen moet gebeuren. U wordt tijdig geïnformeerd als u extra kosten moet maken voor één van de bovenstaande uitzonderingen

Kosten montage trekhaak

Waarom Brink Trekhaak ?

Daarom is het steeds belangrijk geworden dat u kwaliteitsonderdelen gebruikt voor uw auto. De Brink trekhaken voldoen aan al deze eisen.

Keuze gemaakt of advies?

Wilt u eerst vrijblijvend advies van onze vakmensen? Kom gerust bij ons lang dan kunnen wij u rustig de voor- en nadelen laten van zien de soorten trekhaken.

Hebt u uw keuze al gemaakt dan maakt u een afspraak voor de trekhaakmontage.

Aanmelden trekhaken

Handig om te weten. Trekhaken van Brink die geïnstalleerd worden op auto’s uit de VAG Groep (Skoda/Volkswagen/Audi en Seat) moeten aangemeld worden in het systeem van Ingoldstadt. Doet u dit niet dan bestaat de kans dat uw elektronica het op den duur niet meer doet. Doordat Dregema Emmen geregistreerd partner is regelen wij dit voor u. Voor overige merken geldt dat de trekhaken wel ingeleerd moeten worden. Wij kunnen deze voor u programmeren in samenwerking met JifeLine.

Direct een afspraak plannen?

Dregema Emmen is erkend Brink trekhaak montagestation

DHL + DPD Servicepunt

Nijbracht 110 - Emmen

14 Dagen bedenktijd en retour

Op alle online aankopen

Gratis verzending NL + BE + DE

Voor orders vanaf € 75,-

100% Veilig betalen

iDeal / MasterCard / Visa / KBC / CBC