Velgen

Licht metalen velgen Enzo

Bent u op zoek naar velgen van het merk ENZO, dan bent u bij Dregema aan het juiste adres. In onze winkel vindt u een interessant assortiment. Onze medewerkers helpen u vakkundig op weg bij de keuze voor de beste velgen. Indien gewenst verzorgen wij ook de complete montage.

Enzo, het merk

Zonder basis geen stevige constructie, en dat is ook bij uw wagen het geval. De wielen van de wagen vormen de basis van de prestaties én de veiligheid die ermee bereikt wordt, en is dan ook een investering die aandacht verdient. Er zijn ontelbare merken die prachtige, kwalitatieve exemplaren aanbieden, en Enzo is één van deze merken.

Wat zijn lichtmetalen wielen?

Licht metalen velgen zijn wielen die, zoals de naam het zelf zegt, lichter zijn dan stalen soorten. Dit heeft een aantal voordelen:
  • Ten eerste beïnvloedt dit het verbruik van brandstof: hoe lichter de wielen, hoe kleiner immers de frictie met de ondergrond en hoe minder hard de wagen moet werken om te presteren!
  • Ten tweede: Licht metalen wielen zijn anders samengesteld dan stalen varianten, waardoor warmte, die vrijkomt in de banden tijdens het rijden, efficiënter wordt afgevoerd.
  • Ten derde: Licht metalen wielen zijn veel stijver dan stalen wielen, waardoor ze vormvaster zijn en er dus minder disbalans kan ontstaan in de wielen. Daardoor zijn ze minder gevoelig voor onder andere vibraties.

Bekijk ons aanbod licht metalen wielen

Een topmerk voor licht metalen wielen

Enzo is een deel van de zogenaamde ALCAR groep, met een hoofdkantoor in Hirtenberg, Oostenrijk. Deze ALCAR groep is internationaal actief en produceert zowel stalen als licht metalen wielen. Kwaliteiten zoals klantgerichtheid, vernieuwing en ontwerp, alsook moderne technieken en een goede dienstverlening onderscheiden het merk van andere. De beste kwaliteit bieden tegen de laatste prijs, dat is waar het merk op aast. De licht metalen wielen zijn:
  • in heel wat modellen en maten beschikbaar
  • van goede kwaliteit
  • laaggeprijsd
  • stevig en geruisloos
Tenslotte kunnen dergelijke wielen verkregen worden voor een uiteenlopend gamma aan automerken, waaronder Audi, BMW, Fiat, Lexus, Mazda, Mina, Opel, Peugeot, Volvo, Volkswagen, en nog veel andere.

Inclusief montage

Dregema verzorgt de montage van uw Enzo velgen indien u dit wenst. U bent van harte uitgenodigd in onze werkplaats.

Gerelateerde informatie

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor:

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Kom gerust langs of neem direct contact met ons op.