Audio upgrade

Audio upgrade

Meer weten over de audio upgrade?

Specialismen

Nieuwe speakers

Zijn alleen nieuwe speakers voldoende?

Een veelgestelde vraag van (potentiële) klanten is of het niet afdoende is nieuwe speakers in de auto te plaatsen.  Wanneer je alleen nieuwe speakers plaats verbetert het geluid in de auto behoorlijk. Toch adviseren wij altijd om ook de deuren van de auto te dempen. Stelt u zich het verschil in geluid eens voor: eerst klopt u op een kartonnen doos en vervolgens op een houtenkist. Kunt u zich het verschil in geluid voorstellen? De kartonnen doos, en het geluid wat er vanaf komt, symboliseren het geluid in de auto vóór het dempen van de deur. Het kloppen op de houtenkist geeft juist het geluid aan wanneer de deuren in uw auto zijn gedempt. Dus alleen het plaatsen van nieuwe speakers geeft niet het perfecte geluid.

Hoe krijg ik meer bass?

Voor veel mensen is het belangrijk om een betere bass te krijgen wanneer ze luisteren naar de radio. Logisch, een diepere bass zorgt per definitie voor meer luisterplezier.Meer bass krijgt u door:
  • Het plaatsen van een goede composet of basskist
  • Subwoofer

Composet of baskist

Het plaatsen van een composet, ofwel een autoluidspreker, verhoogt het bass geluid in uw auto. Een autoluidspreker bestaat uit een een losse tweeter, een woofer en vaak een filter.

Subwoofer

Subwoofers en woofers zijn hele krachtige luidsprekers die goed zijn in het afspelen van hele lage frequenties. Deze frequenties heten het bassgeluid.Ze spelen geluid af wat voor uw normale speakers niet haalbaar is.Een woofer heeft een bereik tussen de 40 tot 2500 Hz. Een subwoofer bereikt een nog lagere frequentie, vandaar dat ze ook wel ”subs” worden genoemd, en hebben een bereik tussen de 20 en 200 Hz.

Wat levert de versterker op?

De versterker zorgt voor minder vervorming bij een hoger geluidsvolume.
DHL + DPD Servicepunt

Nijbracht 110 - Emmen

14 Dagen bedenktijd en retour

Op alle online aankopen

Gratis verzending NL + BE + DE

Voor orders vanaf € 75,-

100% Veilig betalen

iDeal / MasterCard / Visa / KBC / CBC