Kentekenplaat bestellen:

Search

Wat is een equalizer?

Een equalizer kun je het beste vergelijken met een volumeknop. Toch zit er wel een verschil tussen de equalizer en de volumeknop. Bij een equalizer kun je namelijk een specifieke frequentie verhogen of verlagen in plaats van dat u het hele volume verandert.

Er zijn 2 belangrijke verschillende types:

  • Grafische equalizer
    Deze equalizer hebben al toegewezen frequenties en bandbreedtes, en zijn dus iets minder stuurbaar. Het signaal wordt door een filter gesplitst in een aantal frequentiebanden.
  • Parametrische equalizer
    Een parametrische equalizer kunt u aanpassen door er direct op te klikken. Hiermee kunt u elke frequentie aanpassen, en elke bandbreedte toewijzen aan elke band.

Audio Upgrade of dempen van deuren

U kunt bij ons terecht voor een Audio Upgrade of het dempen van deuren. Wat wij doen is het geluid in uw auto optimaliseren zodat u echt kunt genieten van het geluid in de auto.

Zie ook:

Fietsendrager

Gaat u er graag op uit met de auto én de fiets? Dan is een fietsendrager onmisbaar! Er zijn verschillende soorten fietsendragers; op de trekhaak,

Lees verder »

Accu kopen

Accu kopen Ga zonder zorgen de weg op, met een goede accu! Het vinden van de juiste accu voor uw auto is niet altijd makkelijk

Lees verder »

Vakantiesluiting

Van 7 t/m 19 augustus zijn onze winkel en werkplaats gesloten ivm vakantie.

Vanaf dinsdag 22 augustus staan we weer voor je klaar.

Fijne zomer (vakantie)!