aircoservice

Meer weten over aircoservice?

Specialismen

De aircoservice:
dit doen wij

Komt u bij ons in de winkel dan verzorgen wij de gratis controle van uw airco. Afhankelijk van de resultaten van de controle zullen wij de:
  • airco bijvullen
  • airco reinigen

Waarom een aircocheck?

Wist u dat uw auto airco per jaar ongeveer 10% van de totale vulhoeveelheid verliest? En dat een te lage niveau van koumiddel in uw airco voor nogal wat problemen kan zorgen? Een veel voorkomend probleem door nalatig onderhoud van airco systemen is een defecte compressor. Een vakkundige controle van uw airco bespaart u op de lange termijn problemen. Geef uw airco minstens 1 x per 2 jaar een service beurt.

PAG Olie

PAG Olie is belangrijk voor de smering van de aircopomp. Tijdens controle van de airco zullen wij dan ook kijken of er nog voldoende en kwalitatief goede PAG olie in het aircosysteem zit.

Toekomstige lekkage

Wij vullen de airco preventief met een fluorpil. Hiermee kunnen wij eventuele (toekomstige) lekkage constateren d.m.v. een UV Lamp en een speciale bril.

F-Gassen Certificaat

Dregema is in het bezit van het zogenaamde F-Gassen Certificaat. Dit houdt in dat wij werkzaamheden uit mogen voeren waarbij F-Gassen vrijkomen.

Vreemde geuren in de auto

Wordt een airco lange tijd niet gereinigd dan kunnen schimmels en bacteriën zich in de airco nestelen. Zet u de airco vervolgens aan dan kan dit leiden tot klachten als:
  • niezen
  • hoesten
  • tranende ogen
Ultrasoon airco clean maakt een einde aan ongezonde, muffe geurtjes in de auto. Het verwijdert pollen en nicotine, microben, schimmels en bacteriën en voorkomt allergische reacties.

Onderhoud auto door Dregema?

Gratis aircocheck!

Niesen, hoesten of tranende ogen?
Laat u adviseren door uw AutoFirst bedrijf en voorkom hoge kosten!

DHL + DPD Servicepunt

Nijbracht 110 - Emmen

14 Dagen bedenktijd en retour

Op alle online aankopen

Gratis verzending NL + BE + DE

Voor orders vanaf € 75,-

100% Veilig betalen

iDeal / MasterCard / Visa / KBC / CBC