Kentekenplaat bestellen:

Gele kentekenplaat kopen

Bent u uw kentekenplaat kwijt of is deze ernstig beschadigd? Dan moet u een nieuwe bestellen. Ook wanneer er één kentekenplaat ontbreekt mag u de weg niet op, wanneer u dit wel doet riskeert u een boete. Een kentekenplaat voor een voertuig kopen, kan alleen in bij een leverancier welke bij een RDW erkende kentekenplaatfabrikant deze kan laten vervaardigen en registreren, bij Dregema dus!

Kentekenplaat bestellen, wat moet ik meenemen? 

Wanneer u een nieuwe kentekenplaat gaat kopen moet je een aantal documenten meenemen:

  • Een geldige ID-kaart of Rijbewijs
  • De kentekencard die bij het voertuig hoort of het papieren kentekenbewijs.

Wanneer u het kentekenbewijs niet kan tonen, moet u een vervangend kentekenbewijs aanvragen via de RDW.

Kentekenplaat en duplicaatcode

U ontvangt van ons nieuwe kentekenplaten. Als het gaat om een kentekenplaat met schade, of u wilt een kentekenplaat met LUXE letters, mogen deze worden geruild. Betreft het een vermissing of diefstal zullen de nieuwe kentekenplaten nu voorzien zijn van een duplicaatcode. Een duplicaatcode op een kenteken geeft aan hoeveel vervangende kentekenplaten voor het voertuig zijn afgegeven.

Heeft u vragen over nieuwe kentekenplaten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel. Direct bestellen? Ga naar onze webshop!

Fietsendrager

Gaat u er graag op uit met de auto én de fiets? Dan is een fietsendrager onmisbaar! Er zijn verschillende soorten fietsendragers; op de trekhaak,

Lees verder »

Accu kopen

Accu kopen Ga zonder zorgen de weg op, met een goede accu! Het vinden van de juiste accu voor uw auto is niet altijd makkelijk

Lees verder »

Vakantiesluiting

Van 7 t/m 19 augustus zijn onze winkel en werkplaats gesloten ivm vakantie.

Vanaf dinsdag 22 augustus staan we weer voor je klaar.

Fijne zomer (vakantie)!