Veelgestelde
vragen

Hier vindt u het antwoord op veelgestelde vragen die wij krijgen

Dit is altijd mogelijk. Bekabeling en speakers worden veelal achtergelaten. Zo is de DSP en/of versterker en subwoofer éénvoudig weer te gebruiken en te demonteren.

Het hangt af van de gekozen set. Maar gemiddeld gezien zijn wij 1-2 dagen bezig met de inbouw van de audio upgrade.

Soms is dit mogelijk. Echter hangt dit af van het model auto. We bieden diverse interfaces, waaronder die van het merk Dension.

Nee! Wij zijn autoliefhebbers en houden absoluut niet van de beunhaas oplossing. Soms zijn we genoodzaakt een gaatje te moeten boren. Als dit in metaal is behandelen we dit met een roestwerende coating. Daarnaast komt er altijd een doorvoerrubber omheen.

Alles wordt onzichtbaar weggewerkt. Alle kabels worden weggelegd in de dorpels, maar wel op een dusdanige manier dat het niet storingsgevoelig is. Versterkers en kistjes komen soms in het zicht maar worden wel fraai ingebouwd.

Nee! De inbouwruimte en plaatsing is echter per auto anders en dus erg divers. Dit geldt ook voor de hoeveelheid dempingsmateriaal. Bij elk automerk wordt dit haarfijn onderzocht om de audio upgrade vervolgens op maat uit te werken. Overal is een oplossing voor, zelfs voor een 45 kmh auto.

Wilt u meer weten?

Wilt u optimaal genieten van de muziek en het geluid in uw auto?