Ruitenwissers vervangen

Meer weten over ruitenwissers?

Specialismen

Doen je ruitenwissers het niet meer?

Dregema kan jouw ruitenwissers vervangen.

Herken jij 1 van de volgende problemen met jouw ruitenwissers?

Slijtage aan de ruitenwissers

Een ruitenwisser heeft een rubberen laag die ervoor zorgt dat jouw raam op een veilige manier schoon wordt gehouden. Gaat dit rubberblad kapot dan wordt een deel van het raam niet meer schoon. Nog vervelender wordt het wanneer het rubberblad zo versleten is dat het onderliggende metaal krassen op jouw ramen geeft.

Wanneer ruitenwissers vervangen?

Je kunt zelf checken wanneer de ruitenwissers vervangen moeten worden. Je kunt namelijk kijken of er gaatjes of scheuren in het rubberblad zitten.

Tijdens de jaarlijkse APK Keuring worden je ruitenwissers ook gecheckt overigens. Mochten er problemen zijn dan zal jouw garage je hierop attenderen.

Overigens merk je vaak direct wanneer je de ruitenwissers moet vervangen. Strepende ruitenwissers en slecht zicht bij neerslag zijn signalen dat je in actie moet komen. Maakt je ruitenwisser andere geluiden dan normaal, ook dan is het zaak je ruitenwisser te laten controleren en desnoods vervangen.

Doorgaans moeten ruitenwissers elk jaar vervangen worden.

Kapotte ruitenwissermotor

Wanneer het vriest krijgen wij veel klanten binnen die een auto hebben waarvan de ruitenwisser niet meer functioneert. Vaak hebben ze tijdens het starten van de auto de ruitenwisser aanstaan of aangezet. Probleem is dat de ruitenwissermotor zichzelf dan kapot draait en de ruitenwisser het niet meer doet.

Zorg dat je nooit de ruitenwissers aanzet wanneer je de auto aanzet in winterse omstandigheden. Je kunt beter wachten totdat de autoruiten ontdooid zijn. Zo voorkom je dat motor stuk gaat en je de ruitenwissermotor moet laten vervangen.

Wees overigens ook voorzichtig met het lostrekken van de ruitenwisser van de bevroren ruit. Wanneer de ruitenwissers vastgevroren zitten kun je de rubbers beschadigen.

Ruitenwisser vervangen

Bij Dregema kun jij jouw ruitenwissers laten vervangen. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van tal van auto onderdelen. Desgewenst kan dit samen met de jaarlijkse APK Keuring

Dit mag je van ons verwachten

Ruitenwisser (motor) vervangen?

Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag.

DHL + DPD Servicepunt

Nijbracht 110 - Emmen

14 Dagen bedenktijd en retour

Op alle online aankopen

Gratis verzending NL + BE + DE

Voor orders vanaf € 75,-

100% Veilig betalen

iDeal / MasterCard / Visa / KBC / CBC