Audio
upgrade

Audio upgrade

in drie stappen

Stap 1: Vervangen van de speakers

Door de standaard ( vaak papieren ) speakers te vervangen door ( grotere ) hoogwaardige speakers en het vervangen of bijplaatsen van Tweeters word gezorgd voor zuiverder geluid met meer dynamiek.

Stap 2: Deuren dempen

Door de autodeuren te dempen creëert men als het ware een klankkast voor de speaker. Hierdoor kan de speaker meer druk opbouwen. Door de juiste isolatie toe te passen kunnen buitengeluiden en het resoneren van delen in het deurportier worden voorkomen. Hierdoor wordt het geluidsrendement minimaal 70% verbeterd.

Stap 3: DSP processor plaatsen

Met een versterker met DSP processor wordt het geluid niet alléén krachtiger, maar wordt het geluid door middel van time – alignement en het instellen van de kantelfrequentie dusdanig afgesteld dat het geluid zich als het ware afspeelt in uw hoofd in plaats van dat u het geluid ergens vanuit het dashboard hoort.

Meer bass in de auto

Hoe krijg ik meer bass? Voor veel mensen is het belangrijk om een betere bass te krijgen wanneer ze luisteren naar de radio. Logisch, een

Lees verder »

Geluid verbeteren?

Wat levert de subwoofer op? Een subwoofer levert lage tonen en een goede bass op. Door de composet te filteren op 80 Hz belasten we

Lees verder »