Kentekenplaat bestellen:

Stoelverwarming inbouwen

Stoelverwarming in de auto = een genot voor iedereen! Verwarmde stoelen kunnen uw autorit in de koudere periode veel comfortabeler maken, of voor degene die het snel koud krijgen, natuurlijk ook in de zomer. Stoelverwarming ligt dichterbij het lichaam waardoor je sneller zult opwarmen.

Bij Dregema is het mogelijk om in elk type auto stoelverwarming achteraf in te bouwen.  Wij bouwen stoelverwarming in die u gemakkelijk kunt bedienen. In de koude dagen krijgt u de auto snel op temperatuur en de stoelverwarming zal professioneel en veilig geïnstalleerd worden. Dit alles is mogelijk zonder het bestaande interieur aan te passen! Door de professionele inbouw zijn er geen draden of andere aansluitingen zichtbaar.

De prijs is afhankelijk van het type auto, het aantal stoelen en het soort bekleding. Bij Dregema bouwen we stoelverwarming in elk model en type auto, zowel de bestuurders- als bijrijdersstoel. Ook bij een cabrio bouwen wij vaak stoelverwarming in. Stoelverwarming is toe te passen op leer, stof en alcantara bekleding.

Wil jij voortaan met een opgewarmde stoel naar uw bestemming rijden? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren!

Fietsendrager

Gaat u er graag op uit met de auto én de fiets? Dan is een fietsendrager onmisbaar! Er zijn verschillende soorten fietsendragers; op de trekhaak,

Lees verder »

Accu kopen

Accu kopen Ga zonder zorgen de weg op, met een goede accu! Het vinden van de juiste accu voor uw auto is niet altijd makkelijk

Lees verder »

Vakantiesluiting

Van 7 t/m 19 augustus zijn onze winkel en werkplaats gesloten ivm vakantie.

Vanaf dinsdag 22 augustus staan we weer voor je klaar.

Fijne zomer (vakantie)!