Onderhoud auto

Specialismen

Onderhoud auto?

Onderhoud aan de auto is noodzakelijk. Hoe frequenter en zorgvuldiger het onderhoud, hoe langer jij met je auto kunt rond rijden. In de moderne werkplaats van Dregemaverzorgen wij het volledige onderhoud van jouw auto, bedrijfsauto of camper. Wij beschikken over de fabrieksspecificaties van alle automerken en types, en plegen zorgvuldig onderhoud volgens de fabrieksspecificaties. Dit verzorgen wij volgens de Bovag normen en onder een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Welk onderhoud?

Wij voeren het onderhoud van jouw auto uit:

Behoud fabrieksgarantie

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn auto buiten het merkkanaal laat onderhouden? Jazeker, in Europese regelgeving is vastgelegd dat de fabrieksgarantie behouden blijft ongeacht het onderhoudadres. Voorwaarde is wel dat het merkonafhankelijke autobedrijf het onderhoud volgens de geldende fabrieksspecificaties uitvoert. Onafhankelijke autobedrijven in Nederland hebben toegang tot die fabrieksspecificaties inzake onderhoud. Wel is het zo dat als zich een garantieprobleem voordoet, de autobezitter hiervoor naar de merkdealer behoort te gaan. Het betreft hier immers garantie van de fabrikant, en de dealer is de vertegenwoordiger van die autofabrikant.

Duurzaam onderhoud

Dregema heeft het Duurzaamheids Partnercertificaat ontvangen en is Erkend Robeo inzamelpartner geworden. Dregema ontzorgt de versleten autobanden en afgewerkt vloeistoffen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Onze versleten autobanden worden bijvoorbeeld gerecycled tot onder andere broekriemen van het merk Re-Tyred, deze riemen zijn verkrijgbaar in onze winkel

Onderhoud auto door Dregema?

Om deze redenen laat je het onderhoud van de auto aan Dregema:

Onderhoud uit handen geven?

Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag.

DHL + DPD Servicepunt

Nijbracht 110 - Emmen

14 Dagen bedenktijd en retour

Op alle online aankopen

Gratis verzending NL + BE + DE

Voor orders vanaf € 75,-

100% Veilig betalen

iDeal / MasterCard / Visa / KBC / CBC

De waardering van dregema.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 480 reviews.